Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, do ndihmojë Serbinë dhe Malin e Zi për reformat parlamentare. Sipas një marrëveshje të arritur sot në Beograd parlamenti duhet të jetë i hapur për publikun, të vendosë lidhje me parlamentet e vendeve fqinje si dhe të mundësojë trajnimin e grupeve parlamentare.
Reformat parlamentare janë pjesë e reformave që duhet të realizojë Serbia e Mali i Zi si kusht për hyrjen në Bashkimin Evropian.
Eurokomisioneri për zgjerimin Oli Rehn, ka deklaruar se
Serbia dhe Bosnja kanë shënuar përparim shumë të mirë në reformat e kërkuara nga Brukseli.
XS
SM
MD
LG