Ndërlidhjet

MONAKO


Mjekët që po kujdesen për princin Rainier thanë se ai është në "gjendje brengosëse". Princi 81 vjeçar është në mjekim intensiv për shkak të problemeve me zemër, me mushkëri dhe me veshkë. Princi Rainier, që për grua e kishte artisten Grace Kelly, prej vitit 1950 është monark i Monakos. Familja e tij Grimaldi e udhëheq këtë vend për shtatë shekuj.
XS
SM
MD
LG