Ndërlidhjet

UASHINGTON


Pentagoni ka vendosur që 38 të burgosur, që po mbahen në kampin Guantanamo Bay në Kubë, të mos përfshihen në kategorinë e "luftëtarëve armiqësorë" dhe do të lirohen, ka thënë mbrëmë zyrtari i lartë Gordon England. Ai mëtutje ka theksuar se një komision i veçantë ushtarak ka konstatuar se 520 të burgosur të tjerë në Guantanamo Bay ishin klasifikuar në mënyrë adekuate.
XS
SM
MD
LG