Ndërlidhjet

BRUKSEL


NATO shprehu zhgënjimin për të metat në zgjedhjet lokale në Maqedoni. Zëdhënësi James Appathurai tha se NATO dëshiron të shoh se Maqedonia po ndërmerrë hapa aktiv drejtë arritjes së standardeve demokratike. Komentet bëhen pasi Organizata për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë kritikoi Maqedoninë për dështim në parandalimin e parregullsive në zgjedhjet e së dielës.
XS
SM
MD
LG