Ndërlidhjet

GJENEVË


Në Evropë po shtohet trafikimi i njerëzve dhe puna e paguar pak, thanë zyrtarët e Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë dhe agjencive të Kombeve të Bashkuara, UNICEF dhe UNHCR. Sipas tyre, qeveritë në Evropën perendimore po i trajtojnë njerëzit e trafikuar nga Evropa juglindore, më shumë si kriminelë se sa si viktima. Raporti "Trafikimi i qenieve njerëzore në Evropën juglindore" përfshin Shqipërinë, Kosovën, Bosnjen, Maqedoninë dhe vendet tjera të këtij rajoni.
XS
SM
MD
LG