Ndërlidhjet

PEKIN


Përfaqësuesit e Kinës, Japonisë dhe Koresë së Jugut kanë kërkuar bashkëpunim më të gjerë rajonal.
Së fundi një valë protestash anti-japoneze përfshinë Kinën, derisa përfaqësuesi i Pekinit theksoi se ky bashkëpunim do hapë një dritare të re në marrdhëniet mes vendeve.
XS
SM
MD
LG