Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata e Hagës vendosi të lirojë përkohsisht deri në fillimin e gjykimit, ish presidentin e Serbisë Milan Milutinoviqin, shefin e ushtrisë Dragolub Ojdaniq, gjeneralin Vladimir Lazareviq dhe njeriun e afërt të Milosheviqit, Nikola Shainoviq. Ndërkohë, i akuzuari Slobodan Milosheviq kërkoi që t'i jepet më shumë kohë për përgatitjen e paraqitjes së rastit të tij para gjyqtarëve në Hagë.
XS
SM
MD
LG