Ndërlidhjet

VATIKAN


Kardinalët e Kishës Katolike janë mbylluar në Kapelën Sistine për të filluar konklavën për zgjedhjen e Papës së ri. Ata kanë dështuar të zgjedhin Papën e ri në raundin e parë të votimit dhe do të takohen përsëri neser. Në procesin e konklavës, 115 kardinalët privohen nga çfarëdo komunikimi me botën derisa të pajtohen se kush do të jetë pasardhës i Papa Gjon Palit të Dytë.
XS
SM
MD
LG