Ndërlidhjet

JASENOVAC


Rreth 2 mijë njerëz janë mbledhur sot në qytetin Jasenovac të Kroacisë për të përkujtuar 60 vjetorin e Kampit të Përqëndrimit në të cilin regjimi pro-nazist pati vrarë dhjetëra mijëra njerëz. Përfaqësues të komuniteteve; serbë, hebrej dhe romë, shoqata antifashiste dhe diplomatë, morën pjesë në këtë ceremoni.
XS
SM
MD
LG