Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova është takuar gjatë ditës me kryeministrin e Belgjikës. Ky i fundit e ka informuar kryetarin e Kosovës me mënyrën federale të funksionimit të Belgjikës, çfarë sipas tij mund të ishte ndihmë për proçesin e decentralizimit që synon Kosova. Kryeministri belg dhe kryetari i Kosovës kanë biseduar dhe për përmbushjen e standardeve.
XS
SM
MD
LG