Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretarja amerikane e shtetit, Condoleezza Rice ka përsëritur vërejtjet e Shteteve të Bashkuara për Iranin që të mos e vazhdoj zhvillimin e armtimit bërthamor, nën maskën e programit atomik për nevoja civile. Këto komente zonja Rice i bëri mbrëmë vonë, pas takimit me zyrtarin e lartë të Bashkimit Evropian, Havier Solana. Në këtë aspekt, zonja Rice tha:
-Duhet të ketë një përkushtim të qartë nga iranianët që ti respektojnë obligimet ndërkombëtare dhe të mos synojnë armatim bërthamor me arsyetimin e nevojave civile për energji bërthamore.
XS
SM
MD
LG