Ndërlidhjet

BAGDAD


Kabineti i ri irakian është betuar sot për të dytën herë, pas një amandamenti që i është shtuar tekstit të betimit. Amandamenti është bërë pas kërkesës së udhëheqësve kurdë që një referencë për federalizmin të futet në tekst.
Kabineti ende ka mbetur i pakompletuar, pa ministrin e të drejtave të njeriut dhe një zëvendëskryeministër.
XS
SM
MD
LG