Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRAGË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian filloi sot në Pragë, Forumin Ekonomik i cili pritet të fokusohet në çështjet e migracionit, trendet demografike dhe integrim të pakicave etnike. Përfaqësuesit e 55 vendeve anëtare do të diskutojnë se si t'i përmirësojnë ekonomitë e vendeve të emigracionit dhe të ndihmojnë për integrimin më të mirë të imigrantëve. Në agjendën e Forumit 5-ditor janë edhe çështjet ambientale, integrimi ekonomik e social i pakicave, e të tjera.
XS
SM
MD
LG