Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekonomistët në Kosovë e fajësuan UNMIK-un për, siç thanë, "katastrofën" ekonomike dhe situatën sociale.
Ata vlerësuan sot se vetëm njohja ndërkombëtare e pavarësisë, e cila do të hapte rrugë për investime të jashtme, mund të çojë në një zhvillim serioz të vendit. "Administrata ndërkombëtare në Kosovë ka qenë përgjegjëse për politikat zhvillimore, dhe ajo bashkë me qeverinë vendore, mbajnë përgjegjësi për situatën e rëndë ekonomike", tha Musa Limani, drejtor i Institutit të Ekonomisë.
XS
SM
MD
LG