Ndërlidhjet

KABUL


Dijetarët më të njohur të Afganistanit kanë lëshuar një dekret fetar, që bën thirrje për lirimin e punëtores humanitare italiane Clementina Cantoni, e cila u rrëmbyer në 16 maj në Kabul.
Zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme, Luftullah Mashall është shprehur optimist për lirimin e pengut italian.
"Jemi në kontakte të rregullta me rrëmbyesit dhe jemi optimist se Clementina do të kthehet tek ne shpejt. Një ekip i madh ndërkombëtar po punon për këtë qëllim", tha zyrtari afgan.
XS
SM
MD
LG