Ndërlidhjet

STRASBURG


"Institucionet e Kosovës janë të vendosura ta zbatojnë decentralizimin dhe t'i përmbushin standardet për një shoqëri demokratike", tha ministri i Kosovës për vetëqeverisjen lokale, Lutfi Haziri. Ai theksoi se bashkësia ndërkombëtare nuk lejon që autonomia lokale të shfrytëzohet për ndarje në vija etnike, dhe se çdo ndarje territoriale duhet të jetë në pajtim me Kartën Evropiane për Vetëqeverisjen Lokale.
XS
SM
MD
LG