Ndërlidhjet

MITROVICË


Prej sot ka filluar periudha e testimit të përgjegjësisë së Shërbimit Policor të Kosovës në urën kryesore mbi lumin Ibër, të cilën deri tash e kanë kontrolluar forcat e KFOR-it dhe Policia ndërkombëtare. Javën që vjen, në këtë urë do të fillojë edhe trafiku civil me orar të kufizuar, 2 orë në ditë. Nëse periudha e testimit përfundon me sukses deri më 18 korrik, ura qendrore do të jetë e hapur për qarkullim, 24 orë në ditë.
XS
SM
MD
LG