Ndërlidhjet

DAMASK


Komiteti drejtues i Partisë Bathe të Sirisë, ka miratuar një numër reformash që lejojnë disa parti të tjera politike, lehtësimin e ligjit të gjendjes së jashtëzakonshme dhe më shumë liri për mediat.
Siria ka qenë nën presionet e bashkësisë ndërkombëtare për më shumë reforma.
XS
SM
MD
LG