Ndërlidhjet

BISHKEK


Kreu i Zyrës së Komisaritatit të Lartë për Refugjatë të Kombeve të Bashkuara në Kirgizi, Carlos Zakagnini, i ka kritikuar sot autoritetet kirgize për kthimin e 4 refugjatëve nga Uzbekistani. Ai ka thënë se riatdhesimi i tyre është thyerje e Konventës Ndërkombëtare për Trajtimin e Refugjatëve dhe e të drejtës së brendshme.
Po sot, në Bishkek është vrarë një deputet kirgiz, i cili ka qenë i njohur për lidhje me grupe kriminale.
XS
SM
MD
LG