Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Komandanti i KFOR-it në Kosovë, gjenerali francez Iv De Kermabo tha sot se as që mund të paramendohet kthimi i forcave serbe në Kosovë, pasi misioni i KFOR-it është parandalimi i rrezikut nga jashtë, ndërsa sipas tij, Grupi i Kontaktit ka theksuar qartë se nuk mund të ketë kthim në të kaluarën.
Gjenerali francez ka thënë se e ardhmja e Trupave Mbrojtëse të Kosovës ka të bëjë me statusin e Kosovës, kurse roli i TMK-së do të përcaktohet nga bashkësia ndërkombëtare dhe UNMIK-u.
XS
SM
MD
LG