Ndërlidhjet

BRUKSEL


Iraku ka nevojë për ndihmën e Evropës dhe të fqinjëve në Lindjen e Mesme, thanë zyrtarët e lartë irakianë, me të arritur sot në Bruksel.
Ata do t'i prezentojë planet e qeverisë irakiane në konferencën ndërkombëtare, që do të fillojë pasnesër në Bruksel.
Në këtë konferencë marrin pjesë; Bashkimi Evropian, Kombet e Bashkuara, Shtetet e Bashkuara, dhe vendet e Lindjes së Mesme.
Zyrtarët irakianë thanë se do të paraqesin plane konkrete në lidhje me procesin politik, ekonominë, sigurinë, sundimin e ligjit dhe rindërtimin.
XS
SM
MD
LG