Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një grua 26 vjecare me tru të vdekur ka lindur një vajzë në Shtete e Bashkuara.
Gruaja po mbahej ne jetë me ndihmën e aparateve për gati 3 muaj në një spital të Virgjinias. Foshnja, e lindur me prerje cezariane, peshonte me pak se një kilogram dhe po mbikqyret nga njësiti i Kujdesit Intensiv.
XS
SM
MD
LG