Ndërlidhjet

BAGDAD


Tre irakianë e humbën jetën dhe dhjetra u plagosën sot kur persona të armatosur nga disa automjete hapën zjarr në drejtim të një turrme punëtorësh në Bagdad.
Në Nju Jork, sekretari i përgjithshëm i KB Kofi Annan i tha Këshillit të Sigurimit se gjendja në Irak ka "tendencë të përkeqësimit të vazhdueshëm".
XS
SM
MD
LG