Ndërlidhjet

QYTETI I VATIKANIT


Papa Benedikti XVI e ka hapur sinodin e peshkopëve katolikë të mbarë botës.
Konklava 3-javëshe në Vatikan është ngjarja më e madhe e thirrur nga Pontifikati prej zgjedhjes së tij në krye të Selisë së Shenjtë, kurse marrin pjesë mbi 250 peshkopë, kardinalë dhe udhëheqës të urdhërave fetarë nga 118 vende të botës.
XS
SM
MD
LG