Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Kreu i partisë më të madhe opozitare në Kosovë Hashim Thaçi sërish ka kërkuar që Kuvendi i Kosovës të rikonfirmojë vullnetin e qytetarëve për Kosovën shtet sovran dhe të pavarur. Ai ka thënë se duhet përcaktuar qartë se nuk duhet të ketë negociata për pavarësinë e vendit, ndërsa në kuadër të negociatave, siç ka thënë ai për mënyrën e ndërtimit të shtetit të Kosovës, çdo marrëveshje e arritur duhet të dërgohet në Kuvend për ratifikim.
XS
SM
MD
LG