Ndërlidhjet

ANKARA


Komisioneri për zgjerim i Bashkimit Evropian Olli Rehn tha se Turqia duhet të miratojë protokolin për unionin e doganave, përndryshe rrezikon ndalimin e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Gjatë ditës së dytë të vizitës në Turqi, Rehn theksoi rëndësinë e vazhdimit të reformave dhe përmirësimin e imazhit të Turqisë në Evropë.
XS
SM
MD
LG