Ndërlidhjet

PRISHTINË


Teksti i Rezolutës së propozuar gjatë seancës së fundit plenare nga Partia Demokratike e Kosovës, është harmonizuar dhe me vizionet e pesë grupeve të tjera më të mëdha parlamentare në Kuvendin e Kosovës dhe i është proçeduar kryesisë, në mënyrë që ajo të thërrasë një seancë urgjente për miratimin e kësaj rezolute. Shefat e grupeve më të mëdha parlamentare, nga LDK-ja, PDK-ja dhe AAK-ja, thonë se i kanë harmonizuar qëndrimet dhe nuk presin kundërshtime as nga komuniteti ndërkombëtar për miratimin e kësaj rezolute.
XS
SM
MD
LG