Ndërlidhjet

DAMASK


Siria dhe Arabia Saudite janë në mesin e vendeve që po shtojnë masat paraprake kundër gripit të shpezëve. Ministria e Sirisë për agrokulturë ka mbyllur shitoret për shitjen e shpezëve të gjalla dhe ka marrë masa për përmirësimin e kushteve sanitare nëpër thertore. Ndërkaq, ministria e shëndetësisë në Arabinë Saudite urdhëroi testimin për grip të shpezëve të të gjithë pacientëve nëpër spitale.
XS
SM
MD
LG