Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Vetëm Greqia ka të drejtë të emërtojë djathin me emrin FETA. Vendet e tjera nuk mund të përdorin një emër të tillë për djathin e tyre. Ky është vendimi i Gjykatës së Lartë evropiane në të cilën përballeshin Greqia nga një anë dhe Gjermania e Danimraka në anën tjetër.
XS
SM
MD
LG