Ndërlidhjet

PRISHTINË


Administrata e UNMIK-ut dhe Komesariati i Lartë për Refugjat i Kombeve të Bashkuara, vendosën që 19 azilkërkuesve në Kosovë, që vijnë nga India, Pakistani dhe Bangladeshi, të mos u jepet e drejta për azil në Kosovë dhe të kthehen në vendet e tyre. Zëdhënësi i UNMIK-ut, Remi Dourlot tha sot se vendimi është marrë nga UNHCR, pasi që është vërtetuar se ata, kërkuan azil për shkaqe ekonomike dhe nuk janë të kërcënuar në vendet prej nga vijnë.
XS
SM
MD
LG