Ndërlidhjet

BEOGRAD


Parlamenti i Serbisë dhe Malit të Zi, sot e miratoi marrëveshjen, me të cilën u lejohet trupave të NATO-s kalimi nëpër territorin e kësaj bashkësia shtetërore.
Marrëveshja e nënshkruar në korrik nga ministri i Jashtëm Vuk Drashkoviq dhe sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jaap De Hoop Scheffer, u mbështet nga 49 ligjvënës serbë dhe 19 malazezë, në parlamentin me 126 deputetë.
XS
SM
MD
LG