Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi politik i Kosovës do të takohet sot për të dytën herë me radhë në përpjekje për të miratuar përbërjen e plotë të grupeve punuese, të cilat do të merren me përgatitjet teknike për bisedimet mbi statusin përfundimtar. Grupi politik konsiderohet të jetë urë ndërlidhese në mes të nivelit më të lartë politik në Grupin Negociator dhe grupeve punuese, të cilat do të punojnë edhe në hartimin e strategjisë negociuese.
XS
SM
MD
LG