Ndërlidhjet

BEOGRAD


Mali i Zi pritet të shtyjë planet e ndarjes nga unioni Serbi- Mali i Zi deri në qershorin e vitit të ardhshëm për ti lënë kohë bisedimeve për statusin e Kosovës. Sipas një deklaratë të qeverisë malazeze është e rendësishme që asnjë vendim për ketë çeshtje, nuk do të merren pa u definuar statusi i Kosovës. "Mali i Zi është i gatshëm ta shtyjë shpalljen e pavarësisë nëse dhe Brukseli e cilëson të nevojshëm këtë masë, për shkak të përcaktimit të statusit të Kosovës"-ka deklaruar një nga këshilltarët e qeverisë malazeze.
XS
SM
MD
LG