Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në seancën e sotme plenare, Kuvendi i Kosovës ka miratuar nismën për fillimin e procedurës për hartimin e Kushtetutës së Kosovës.
Mirëpo, për shkak të disa disa propozimeve lidhur me formën e procedimit të kësaj pike, ka mbetur që Kryesia dhe grupet parlamentare të vendosin nëse do të formohet një komision i posaçëm, apo kjo çështje do t'u lihet grupeve të ekspertëve që punojnë në kuadër të Grupit Negociator në bisedimet për statusin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG