Ndërlidhjet

NJU DELHI


India dhe Rusia do të nënshkruajnë 4 marrëveshje bashkëpunimi në lëmin e mbrojtjes dhe të hapsirës. Marërveshjet do të nënshkruhen gjatë vizitës tri ditore të kryeministrit të Indisë Manmohan Singh në Rusi. Ai do të marrë pjesë në samitin vjetor, që është pjesë e partneritetit strategjik Indi-Rusi.
XS
SM
MD
LG