Ndërlidhjet

BUKURESHT


Rumania i ka kërkuar organizatës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, Human Rights Watch të hetojë me strukturat homologe të vendit për çështjen e burgjeve të CIA-s. Ministri i jashtëm rumun Razvan Ungureanu tha se është koha që organizata ndërkombëtare e të drejtave të japë një evidencë të qartë për akuzat e bëra. Human Rights Watch deklaroi muajin e kaluar se në Rumani dhe Poloni CIA ka mbajtur në menyrë sekrete te burgosur në kampe.
XS
SM
MD
LG