Ndërlidhjet

PARIS


Anketa për të matur shkallën e korrupsionit dhe e bërë publike nga Transparency International tregon se në 48 nga 69 vende të përfshira në këtë anketim qytetarët besojnë se ka pasur rritje të korrupsionit.
Por optimizmi për uljen e korrupsionit është vënë re në 12 vende, mes të cilave kryesojnë Indonezia, Kosova, Nigeria dhe Uruguaji.
XS
SM
MD
LG