Ndërlidhjet

PARIS


Trembëdhjetë monumente në Kosovë, shtatë ortodokse dhe gjashtë islame do të jenë të parat që do të riparohen gjatë dy viteve të ardhshme NGA UNESCO-ja, agjencia e Kombeve të Bashkuara për arsim shkencë dhe kulturë.
XS
SM
MD
LG