Ndërlidhjet

BAGDAD


Ka rinisur gjyqi ndaj ish diktatorit Sadam Hysein, pas dy javë ndërprerjeje. Një dëshmitar i akuzës ka treguar para trupit gjyqësor për torturta dhe vrasjet, që ish presidenti ka kryer në një fshat të Irakut në vitin 82. Dëshmitarët e akuzës kanë vijuar në të fshehta pas perdes, madje me zë të deformuar.
XS
SM
MD
LG