Ndërlidhjet

LONDËR


Britania dhe Arabia Saudite kanë nënshkruar një marëveshje për forcimin e bashkëpunimit në mbrojtje dhe zhvillimit të teknologjisë në këtë sektor. Në qendër të memorandumit të nënshkruar është modernizimi Forcave të Armatosura të Arabise Saudite dhe forcimi i marëdhënieve mes shërbimeve mes dy vendeve.
XS
SM
MD
LG