Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

TASHKENT


Uzbeksitani ka deklaruar se shqetësimi i Kombeve të Bashkuara për gjyqet e të pjesëmarrësve në protestat e Andijon, janë të pabazuara.
Zyra e Prokuorit të Përgjithshtm deklaroi se gjyqet ndaj protestuesve kanë plotësuar standartet ndërkombëtare tëe gjykimit. Komisionerja e lartë e OKB-së Louise Arbour deklaroi ditë më parë, se gjyqet ndaj civilëve kanë sjellë dënime të padrejta dhe të pabazuara ndërkohë që përgjegjësit e vërtetë të trazirave nuk janë dënuar.
XS
SM
MD
LG