Ndërlidhjet

Kuvendi shqyrton pakon e Ahtisaarit


Kuvendi i Republikës së Kosovës do të miratojë sot në pako 10 ligje, që dalin nga plani i të dërguarit të posaçëm të Kombeve të Bashkuara, Martti Ahtisaari.

Fjala është mes tjerash edhe për ligjin mbi shtetësinë, themelimin e Ministrisë së Jashtme, vetëqeverisjen lokale dhe përdorimin e simboleve shtetërore.

Miratimi i tyre bëhet me procedurë të përshpejtuar dhe një skenar i ngjashëm pritet të zbatohet në të 34 ligjet që janë paraparë me planin e Ahtisaarit.
XS
SM
MD
LG