Ndërlidhjet

UASHINGTON


Prej sot qeveria amerikane ka filluar fotografimin dhe marrjen e gjurmëve të gishtërinjve të vizitorëve të jashtëm që arrijnë në Shtetet e Bashkuara. Kjo masë ka të bëjë vetëm me personat që në Shtetet e Bashkuara hyjnë me viza. Duke folur për këtë çështje, sekretari amerikan i sigurisë së brendshme, Tom Ridge, pos tjerash, tha:
- Është vetëm një pjesë e vogël e vizitorëve në vendin tonë që ndoshta mund të jenë të përfshirë në terorrizëm, por puna jonë në departamentin e sigurisë së brendshme është që të jemi të sigurtë se ata do të ndalen para se të hyjnë.
XS
SM
MD
LG