Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në 8 dhe 9 Janar KFOR-i do të zhvillojë stërvitjen operative me emrin "Lotët që rrjedhin", me të cilën do të dëshmojë se edhe në vitin 2004 do të jetë "forcë e fuqishme në këtë rajon".
Forcat e KFOR-it do t'i stërvitin procedurat relevante dhe përvojën e fituar në operacionet në Kosovë, si dhe do ta demonstrojnë vendosmërinë e tyre, të NATO-s dhe bashkësisë ndërkombëtare për sigurinë në Kosovë dhe rreth saj", thuhet në komunikatën e shërbimit për informim.
XS
SM
MD
LG