Ndërlidhjet

GJENEVË


Organizata Ndërkombëtare e Punës tha se papunësia në botë vjet e ka shënuar rekordin, me 186 milionë të papunë, 500 mijë më shumë se në vitin 2002.
Sipas organizatës, arsyet janë të shumta, përfshirë shpërthimin e SARS-it, luftën në Irak dhe krizën e turizmit, të shkaktuar nga frika e terrorizmit.
XS
SM
MD
LG