Ndërlidhjet

DAVOS


Prokurori i përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara John Ashcroft i kërkoi bashkësisë ndërkombëtare përkushtim më të madh për vendosjen e lirisë në Irak dhe luftimin e terrorizmit ndërkombëtar.
Duke folur në Forumin Ekonomik Botëror në Davos, Ashcroft i theksoi vështirësitë që ndeshin forcat e koalicionit në Irak, por i hodhi poshtë kritikat ndaj luftës.
Ai tha se në rindërtimin e Irakut, bota duhet ta shfaqë përkushtimin që e tregoi në rindërtimin e Evropës pas Luftës së Dytë Botërore.
XS
SM
MD
LG