Ndërlidhjet

STOKHOLM


Ka filluar punimet në Suedi konferenca ndërkombëtare mbi gjenocidin.
Në fjalën e tij Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Anan, ka deklaruar:
"Ngjarjet e viteve 1990 në ish Jugosllavi dhe në Ruanda janë të turpshme. Ishte e qartë se bashkësia ndërkombëtare ksihte mundësi t'i parandalonte, por i mungoi vullneti për të bërë një gjë të tillë. Këto ngjarje janë vecanërisht të dhimbshme për Kombet e Bashkura."
XS
SM
MD
LG