Ndërlidhjet

UASHINGTON


Mbrëmë vonë Shtetet e Bashkuara i kanë përcaktuar 63 shtete që mund të konkurrojnë për ndihma amerikane në kuadër të një programi të ri, që synon stimulimin e vendeve në zhvillim që janë të përkushtuara për demokraci dhe për reforma të tregut të lirë. Në mesin e këtyre shteteve gjenden edhe Shqipëria dhe Bosnjë Hercegovina.
XS
SM
MD
LG