Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetar i Kuvendit të Serbisë u zgjodh Dragan Marshiçanin nga Partia Demokratike e Serbisë e Vojisllav Koshtunicës. Për zotin Marshiçanin votuan 128 deputetë të Partisë së zotit Koshtunica, të partisë G17 plus, të Lëvizjës për Ripërtritjen Serbe, të Serbisë së re dhe deputetët e Partisë Socialiste të Serbisë. Ai vlerësoi se zgjedhja e tij tregon se "partitë për çdo ditë po dëshmojnë karakterin e tyre demokratik dhe përgjegjësinë ndaj qytetarëve".
XS
SM
MD
LG