Ndërlidhjet

PRISHTINË


Duke e vlerësuar pozitivishtë sesionin e sotëm për Kosovën në Këshillin e Sigurimit, shefi i UNMIK-ut Hari Holkeri,ka pohuar se me të kthyer javën tjetër në Prishtinë, ai do të fillojë dy procese të prioritetit të lartë, përgaditjet për fillimin e dialogut me beogradin dhe rifillimin e procesit të privatizimit. Këto komente,Holkeri i ka bërë gjatë një bisede të tij përmes telefonit me disa media ndërkombtëare dhe vendore në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG